Épül a Sportágválasztó helyszíne


2011-09-15 13:19:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Épül a Sportágválasztó helyszíne főképe
Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, pénteken és szombaton első alkalommal rendezik meg városunkban a Nagy Sportágválasztót. A megyében Ajka, Veszprém és Tapolca mellett tehát idén már Pápán is bárki választhat magának sportágat. A holnap 9 órakor kezdődő rendezvényre az előkészületek már a célegyenesben járnak, ma délelőtt a Perutz Stadion lelátója mögötti területen az egyesületek sátrait állították fel a Városgondnokság munkatársai.
- Az egyesületek egy része már ma este berendezi sátrait, de a többség holnap korán reggel érkezik a helyszínre – tudtuk meg Tóth Péter főszervezőtől. A kapuk hivatalosan 9 órakor nyílnak, 10 órától a megnyitót tartjuk, ahol a hivatalos köszöntők mellett fellépnek a Tarczy Lajos Általános Iskola tanulói és a Black Bunny Rock and Roll Club tagjai. A tervek szerint a megnyitót követően az egyesületek egy sportolóját vagy képviselőjét az adott sportágra jellemző felszerelésével együtt a színpadra szólítjuk, ezáltal az egész város sportélete egy színpadon látható lesz.
Tóth Péter elmondta, 39 egyesület regisztrált a két napos sportrendezvényre, ami Pápa és környéke sportegyesületeinek szinte teljes keresztmetszete.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!