Véber a magyar válogatottat dicséri


2011-09-12 19:33:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber a magyar válogatottat dicséri főképe
A Magyar labdarúgó-válogatott legutóbbi két fellépésén a svédeket és a moldávokat is legyőzte, ráadásul erőtől duzzadó, magabiztos játékkal. A nemzeti csapat játéka Véber György, a Lombard Pápa szakvezetőjének is nagyon tetszett.
- A svédek elleni győzelem a világ bármelyik válogatottja számára nagy fegyvertény lenne - mondta Véber. - Pláne, hogy az utolsó percben szereztük a győztes gólt, végre megfordult a tendencia. De ami még nagyobb örömet okozott a számomra, hogy három-négy nappal később - ami korábban nem mindig volt így - hoztunk egy olyan meccset, amelyen elvárható volt a győzelem. A mostani válogatottságon talán a kiegyensúlyozottság a legszembetűnőbb. A Lombard Pápa trénerének felvetettük, hogy a csapatban olyan fiatalok is helyet kaptak, mint Pintér Ádám, Korcsmár Zsolt, Elek Ákos, Koman Vladimir, akik ugyan még nem a legrutinosabb labdarúgók, de abszolút megállták a helyüket.
- Ezeken a fiatalokon olyan mentális erőt éreztem, mint a nyugati nagycsapatok játékosain. Ilyesmiről papolok én is a pápai öltözőben. De a válogatottban nem csak a külföldön játszó labdarúgók voltak nagyon erősek fejben, hanem például Varga József is. Öröm volt nézni a debreceni futballista önbizalommal teli, erőtől duzzadó játékát - mondta Véber.
( nb1.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!