Senki nem marad fedél nélkül - közösségek évadnyitó értekezlete


2011-09-12 18:53:23  | cikk: mo  | 


Senki nem marad fedél nélkül - közösségek évadnyitó értekezlete főképe
Megtartotta hagyományos évadnyitó értekezletét a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ művelődő közösségei számára. Az értekezleten Veszpréminé Turtsányi Valéria, a JMSZK igazgatója tájékoztatta a szervezeteket az anyaintézmény mögött álló időszak eseményeiről, szó esett a 2011/2012-es közművelődési évadra elkészített munkatervekről, a legsarkalatosabb kérdés azonban a művelődési központ szervezeti felépítésének megváltozása, az ezzel járó, a közösségeket érintő változások, valamint az Esterházy-kastély épületében elhelyezkedő, a JMSZK civil szervezetei által korábban használt közösségi terek megléte volt.
Művelődő közösségeik előtt Veszpréminé Turtsányi Valéria hivatalosan is bejelentette, az egykori Jókai Mór Művelődési Központ ma a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ nevet viseli, hiszen az intézménybe olvadt a Pedagógus Művelődési Hát valamint a Sportcsarnok. Az igazgató biztosította a közösségek képviselőit a felől, hogy senki nem marad fedél nélkül, vagyis minden civil szervezet számára biztosított az elhelyezkedés lehetősége. A klubfoglalkozások továbbra is működhetnek az Esterházy-kastély épületében 2012 márciusáig, hiszen ekkor megkezdődik a kastélyépület felújításának második üteme. Azt követően a közösségek a „B” épületben, a Pedagógus Művelődési Házban illetve a Sportcsarnokban kapnak klubhelyiségeket, működési területet.
Veszpréminé Turstányi Valéria hozzátette, az intézményt szerves egységként kívánja kezelni, mind pénzügyileg, mind pedig szakmailag. Hogy mindez gördülékenyen valósuljon meg, a művelődő közösségek segítségére, együttműködésére van szükség.     
A JMSZK igazgatója hangsúlyozta, egy hét múlva, szeptember 19-én, 17 órakor a Sportcsarnokban működő egyesületek, szervezetek számára szervez a maihoz hasonló értekezletet. 


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!