Budafok és Baja ellen szerepeltek fiatal pólósaink


2009-11-22 16:41:19  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Budafok és Baja ellen szerepeltek fiatal pólósaink főképe
Szombaton két mérkőzéssel folytatódott az idei serdülő vízilabda bajnokság. Tehetséges csapatunkra első mérkőzésén Budafok várt, akik heti 12 alkalommal tréningeznek szemben a pápaiak két edzésével. A számbeli különbség sajnos a mérkőzésen is kijött, a vendégek 26-2-es győzelmet arattak. Studringer Béla csalódott volt csapata mutatott játékát illetően.

- Eléggé változatos volt a meccs, az első félidőben még tartottuk magunkat, aztán a másik két negyedben több elkerülhető gólt kaptunk, keresztpasszainkat sorra lehúzták az ellenfél játékosai. A hajrában lehetőséget adtam azoknak is, akik ritkábban jutnak szóhoz a pontvadászat során, nekik nem sikerült felvenni a meccs ritmusát, bizonyos szituációkat rosszul reagáltak le, a budafokiak pontatlanságunkat könyörtelenül kihasználták, ezzel magyarázható ez a kiütéses vereség.

A pápaiak másodjára a játéknap zárómeccsén a bajaiak ellen szálltak vízbe. Idén már egymásnak feszült a két csapat, akkor 12-6-os pápai győzelem született, az ellenfélnek tehát adott volt a lehetőség a visszavágásra.

- Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Rosszul kezdtünk, elhúzott az ellenfél 7-3-ra, majd az edzésen begyakorolt figurák bejöttek, így 10-8-ra fordítottunk. 15-12-es állásnál egy perc volt hátra, azt gondoltam, hogy mindenkinek játéklehetőséget adok, erre majdnem ráfaragtunk, mivel 15 másodperccel a vége előtt 1 gólra feljöttek a vendégek, végül azért 15-14-re tudtuk hozni a találkozót. Ki szeretném emelni Koppány Gergely kapuban nyújtott teljesítményét, több ziccert hárított, ami lelkesítően hatott a csapattársakra.

A mieink december 5-én Bajára utaznak, ahol Nagykanizsával és Sopronnal mérkőznek meg.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!