Sikeres volt a 2011-es Pápai Bornapok


2011-09-12 07:16:07  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Sikeres volt a 2011-es Pápai Bornapok főképe
Tegnap este az Old Boys Zenekar fergeteges hangulatú bulijával zárult a Pápai Bornapok az Esterházy-kastély udvarán.
Borvasárnap a budapesti Papilio Pódium közreműködésével a gyerekek a hagyományos zsonglőrködés alapjaival, a buzogánnyal és a karikával ismerkedhettek meg.
Az érdeklődők a pápai Zafír Orientális Társulat hastánc bemutatóját nézhették meg a borfaluban, majd Borban az igazság címmel Tihanyi-Tóth Csaba és társai szórakoztatták a jelenlevőket népszerű örökzöld operett slágerekkel több mint egy órán keresztül. Tihanyi-Tóth Csaba, akit sokan a Barátok közt című sorozatból Novák László néven ismernek, hírportálunk kérdésére elmondta, hogy nem először járt már Pápán, és rendkívül szép városnak véli. A fellépést örömmel vállalta, és elárulta azt is, hogy a somlói borok is ízlettek neki.
A műsor a tűzszínházzal folytatódott, a Papilo Pódium öt tehetséges tűzzsonglőrének bemutatójával, akik egy nem mindennapi, látványos produkcióval kápráztatták el a nézőket.
Zárszó helyett aztán az Old Boys Zenekar játszott jól ismert slágereket, melyeket a közönség is velük együtt énekelt.
Dr. Áldozó Tamás kérdésünkre elmondta, az idei ötnapos bornapok rendezvénye rendkívül sikeres volt.
- A pénteki megnyitó beszédemben azt mondtam, hogy sokat vállaltunk, de nem kockáztattunk semmit. Biztosak voltunk abban, hogy jól fog sikerülni a bornapok, úgy tűnik, hogy a legmerészebb várakozásaink is visszaigazolódtak. Meggyőződésünk, hogy bevált az öt nap, az új helyszín és a nagyobb borkínálat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!