Őrzi veretlenségét a Lombard II - Varga triplázott


2011-09-11 18:47:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Őrzi veretlenségét a Lombard II - Varga triplázott főképe
Az NB III-as bajnokság negyedik fordulójában a Lombard II a pontvadászat középmezőnyében tanyázó Mór gárdáját fogadta. Az ellenfélnél rutinos, magasabb osztályokat is megjárt játékosok és első osztályban nevelkedett fiatalok kaptak helyet, nem számított könnyű mérkőzésre Nagy Mihály vezetőedző. Az első félidőben a visszajátszókkal kiegészült hazaiak Varga Gábor révén kétgólos előnyre tettek szert, majd fordulás után összejött Vargának a klasszikus mesterhármas is. Egy óra játék után Csepregi is betalált, amivel végleg eldőlt a meccs. Két perccel a lefújás előtt még szépített a Mór Kelemen révén, de a hazai győzelem nem forgott veszélyben, a Lombard II továbbra is veretlen, és csak rosszabb gólkülönbsége miatt harmadik a tabellán. A sima sikere ellenére a bekapott gól miatt a hazaiak mestere nem volt maradéktalanul elégedett.
- Győztünk, de dühös vagyok, mert amit az utolsó öt percben műveltünk, az nevetséges volt – értékelte a látottakat Nagy Mihály. Számomra érthetetlen módon elkényelmeskedtük a meccs hajráját, nem figyeltünk oda, és megint kaptunk egy buta gólt. A nagyobb rutin az ellenfél oldalán volt, ennek ellenére megoldottuk, amit kellett. Jó minőségű játékot játszunk, ami biztató a későbbi időszakra nézve. Bosszús vagyok amiatt is, hogy egyik játékosom eltitkolta korábban összeszedett sérülését, ami miatt korán cserélnem kellett, ráadásul olyan játékosokat kellett a kispadra ültetnem és a keretből kihagynom, akik megérdemelték volna, hogy pályára lépjenek.

Lombard II – Móri SE 4-1 (2-0) Gsz.: Varga 3, Csepregi ill. Kelemen

Lombard II: Kovács - Rása, Domján, Karácsony, Kaszás - Dóczi, Varga, Somogyi (’30 Páli), Csepregi (’73 Megyesi) - Németh, Germán (’46 Horváth)

A bajnokság élmezőnye:
1. Haladás II 10 pont (+12)
2. Csákvár 10 pont (+8)
3. Lombard II 10 pont(+6)
4. Csorna 9 pont
5. Balatonfüred 7 pont

A pápaiak jövő héten Szombathelyre látogatnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!