Átadták a Vajdai napok családi vetélkedőjének díjait


2011-09-09 17:41:07  | cikk: mo  | 


Átadták a Vajdai napok családi vetélkedőjének díjait főképe
A Vajda Lakótelepi Napok rendszerint két napra tartogat programokat az érdeklődők számára. Idén azonban a szervezők úgy döntöttek, augusztus 28-án, vasárnap egy bónusznap keretében családi vetélkedőre invitálják a vajdaiakat. A sportos, ügyességi feladatokkal tűzdelt megmérettetés nem is bizonyult rossz ötletnek. A vetélkedőt megelőzte egy thai-boksz bemutató a Koko Gym előadásában, majd hat csapat részvételével megkezdődött a megmérettetés. A családi vetélkedő díjátadó ünnepségét ma délután tartották a Fenyveserdő Bölcsődében.  A vetélkedőn az első három helyezettet díjazták. A dobogó legfelső fokán helyet foglalók egy hosszú hétvégét tölthetnek el Pápa Város Önkormányzata Döbröntei Turistaházában. A második helyezettek egy családi belépőt nyertek a Várkertfürdőbe, míg a harmadik csapat az Esterházy-kastélyba látogathat el díjtalanul. 
A résztvevő csapatok:
I.Kobrák csapata: Fribék Krisztián, Horváth Dominik, Papp Viktor Olivér, Bencze Tímea
II.Törpök csapata: Bata Sándorné, Bata Sándor, Bata Sándor, Bata Roland
III.Vajdai csapat: Horváth Viktor, Horváth Alexandra, Gyöngyösi Tamás, Pásztor Roland

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!