Sándor Móric szórakoztatja a turistákat a lovasiskolában


2011-09-09 16:41:26  | cikk: mo  | 


Sándor Móric szórakoztatja a turistákat a lovasiskolában főképe
Új színfolttal gazdagodott Pápa város turisztikai választéka és ezzel együtt a Pápai Lovasiskola szolgáltatási köre is. A városba érkező turisták szervezett útjuk keretében visszacsöppenhetnek a múltba, megelevenedhet számukra a történelem.
A Pápai Lovas Club ugyanis kétféle történelmi előadással is készül vendégei számára. Az egyik attrakció a lovagi torna, melyet a pápai lovasok már számtalanszor bemutattak a város különféle rendezvényei keretében. Új, látványos program azonban a huszáresküvő bemutatója, melyet májustól láthatnak a Pápára érkező turisták. Az izgalmas produkcióban azonban nem is akárki házasodik, maga Sándor Móric, a rettenthetetlen ördöglovas. Hogy a választott arája kezét elnyerje, be kell bizonyítania bátorságát és vakmerőségét. Sándor Móric hol kocsmaasztalokat ugrat át, hol lépcsősoron jár fel s alá, egy biztos, hamar bebizonyítja, ő és lova nem ismer lehetetlent. Végül természetesen megkapja menyecskéjét, s egy közös karusszellel, no és persze csókkal zárják a programot.
A májustól szeptemberig tartó időszakban közel 5000 turista lehetett részese a nem mindennapi élménynek.
A Pápai Lovas Club azonban ősszel sem pihen. Szeptember 18-án, vasárnap díjugrató versenyre várják a lovaglás szerelmeseit és az érdeklődőket, ahol közel 80 lovas küzd meg a megyei bajnoki címekért.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!