Büntetések várhatóak Zalaegerszegen a 0-8 után


2011-09-09 11:12:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Büntetések várhatóak Zalaegerszegen a 0-8 után főképe
A ZTE FC labdarúgócsapatának meglévő gondjai ismertek, hiszen a 7 bajnoki mérkőzés alatt szerzett egyetlen pont önmagában is ok az aggodalomra. A szerdán látott Lombard Pápa elleni produkció méltatlan a klub hagyományaihoz - írja a pepsifoci.hu. A ZTE FC szempontjából most nem lehet mentség az sem: a pápaiaknál valamivel több volt a rutinos, NB I-es múlttal rendelkező labdarúgó a pályán. De nem is a rutin hiányzott hazai oldalon, sokkal inkább a lelkesedés, az alázat és a küzdeni akarás. A ZTE FC első keretéből hatan voltak a pályán, de a többiek – főleg fiatalok – is rendre az NB III-ban szerepelnek. Nagy Ferenc klubelnök is „végigélvezte” a mérkőzést, majd arról beszélt, hogy ennek lesznek következményei.
- Először is azzal kezdeném: a ZTE FC bárhogy is nézzük, ma Magyarországon egy márkanév, melyet így besározni senkinek sincs joga – mondta az érthetően feldúlt sportvezető. – Ennek következményei lesznek és jó néhány játékos státuszát felülvizsgáljuk. Félreértés ne essék: nem teszek különbséget külföldi és magyar, illetve NB I-es vagy III-as kerettag között, ez mindenkire vonatkozik. Már délelőtt beszéltem az edzőkkel, hiszen durván megsértették a klub imidzsét a pályán lévők. Ilyen mentalitást nem tűrök el a jövőben, sem a felnőtt keret tagjaitól, sem a második csapat tagjaitól. Ez mellett nem megyek el szó nélkül és most azt döntöttük el, hogy mindent átbeszélünk a jövővel kapcsolatban. Akad szerencsétlen mérkőzés, akad pech, de olyan nincs, mint amit szerdán láttunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!