Második heti nyertesünk rendszeres olvasója hírportálunknak


2011-09-09 08:21:30  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Második heti nyertesünk rendszeres olvasója hírportálunknak főképe
Nagy örömmel vette át nyereményét Mészáros Szabolcs, második heti játékunk nyertese, s ez nem is meglepő, hiszen a Pápai Hús 1913 Kft. ajándékcsomagjában finomabbnál finomabb sonkák, húskészítmények, kolbászok sorakoztak. Nyertesünk elmondta, szeretik a pápai húsipari cég termékeit és vannak köztük igazi kedvencek is. Mészáros Szabolcs egyébként napi rendszerességgel olvassa a Pápa-ma hírportált, van, hogy naponta többször is visszatér oldalunkra az aktuális hírek, események után tudakozódva és a hozzászólások rovatban többször is kommentálta már az történéseket.
-A játék első négy képét könnyen beazonosítottam, számomra nem voltak nehezek. Az egyik kép helyszínét azért felkerestem, hogy biztos legyek benne, az utolsó kép azonban okozott némi fejtörést, ezért aztán biciklire pattantam és körülnéztem a városban, hogy megleljem melyik épületen található a bemutatott motívum – mesélte nyertesünk.
Mészáros Szabolcs a harmadik heti – jelenleg futó – játékunk képeit is nézegeti, mint mondta, ezt már nehezebbnek találja. A játékra egyébként ma éjfélig várjuk a válaszokat, a helyes megfejtők között pedig jövő hét elején tartjuk meg a sorsolást. A szerencsés nyertes ezúttal egy Netbook-ot vihet haza, amit a WDHA Kft. támogatásával tudunk átadni. A negyedik - utolsó – heti feladvány szombaton délelőtt kerül fel hírportálunkra, s annak megfejtéseit jövő hét péntekig (szeptember 16-ig) várjuk. Továbbra is érdemes velünk játszani, hiszen az utolsó héten is értékes ajándékot sorsolunk ki. Akiknek pedig a heti sorsolásokon nem volt szerencséjük, a játék végén még egy esélyük lesz a nyerésre. De erről majd később szólunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!