Kézilabda: Vereség a Magyar Kupában


2011-09-07 22:01:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézilabda: Vereség a Magyar Kupában főképe
A kupasorozat első fordulójában a Bakonyerdő Pápa az Ácsi Kinizsi alakulatát fogadta a Városi Sportcsarnokban. A pápaiak a bajnokságra való felkészülés finisében járnak, igaz, a keret továbbra sem végleges. Annyi biztos, hogy a védelem egyik oszlopa, Reizinger Szabolcs elhagyta a pápaiakat, és a kapus Bita Ferenc jövője is képlékeny. Az érkezők között Körli Norbertet, Kapcsándi Kristófot és Okolenszki Lászlót találjuk, velük talán sikerül egy, a tavalyinál sikeresebb szezont lehozni. A mai kupameccsen Poór Tamás vezetőedző nem elsősorban az eredményt tartotta fontosnak, sokkal inkább a védekezést szerette volna csiszolni. Ahogy később kiderült, ez döntőnek bizonyult, 10-19-es félidőt követően 29-32-es vereséget szenvedett a Bakonyerdő Pápa.

Poór Tamás: Elkönnyelműsködtük a mérkőzés elejét, a hatos fal nem jött be annyira, így nyitott védekezésre váltottunk, ami sokkal jobban működött, sok labdát szereztünk. Van még min javítani, hiszen a 32 bekapott gól sok, de a bajnokság elejére remélhetőleg összeáll a gárda. Takács Balázs ma is igazi vezéregyéniség volt, a 11 szerzett gólja önmagáért beszél.

A vezetőedzőt az eddig elvégzett munkától is faggattuk.

- El tudtam volna képzelni intenzívebb munkát is, de a lehetőségeink behatároltak. A keret nagy része részt tudott venni a tréningeken, igaz többen is munkahelyi elfoglaltságok miatt kényszerűségből távol maradtak. Főleg labdás edzéseket végeztünk, mivel - ahogy tavaly is látni lehetett, az erőnléttel nem voltak gondok - de a ziccerek többsége kimaradt. Sajnos továbbra sem végleges a keret, néhány új játékosnak még nincsenek rendben a papírjai, néhányan még vacillálnak, hogy játszanak-e a következő szezonban. Ha kicsit javulnának az itteni feltételek, jóval nagyobb lenne a merítési lehetőségem.

Bakonyerdő Pápa – Ácsi Kinizsi SC 29-32 (10-19)

Pápai gólszerzők:
Takács Balázs 11
Bors Patrik 3
Róth Gábor 3
Kapcsándi Zsolt 3
Kapcsándi Kristóf 3
Lakos Csaba 3
Nagy Péter 2
Tolner Balázs 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!