Nyolcat vágott a Lombard


2011-09-07 20:18:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: zalaihirlap.hu  | 


Nyolcat vágott a Lombard főképe
Ma 17 órától a Liga Kupa A csoportjának második fordulójában a Lombard Pápa Zalaegerszegen lépett pályára. A mieink az első körben egy feledhető mérkőzésen 0-0-s döntetlent értek el a Győri ETO ellen, a ZTE pedig 2-1-es vereséget szenvedett Szombathelyen. Rendhagyó lehetett volna a mérkőzés, hiszen a mieink ellen mutatkozhatott volna be a frissen kinevezett vezetőedző, a Ferencvárostól menesztett Prukner László a zalaiak kispadján, ám ez nem történt meg, Preisinger Sándor megbízott edző ült le a kispadra. A mieink a 90 perc során szinte átgázoltak a hazaiakon, az első félidőben Zulevs, majd a 41. percben Varga volt eredményes, megnyugtató kétgólos előnnyel vonultak pihenőre a pápaiak. A második játékrészben Lovrencsics és Maric is pályára lépett, mindketten beköszöntek az ellenfél hálójába, a 49 és az 52. percben a Pécsről érkező csatár duplázni is tudott. Az 56. percben Szabó Zoltán is betalált, majd a 66.percben Zulevs lőtte be második találatát. A 81. minutumban a csereként beállt Maric is gólt lőtt, a végeredményt Szabó Zoltán állította be a 86. percben. A Lombard Pápa az első félidőben kettőt, a másodikban hatot vágott a Zetének, amelynek tartalékos összeállításából azért kiderült, hogy a kék-fehérek már igencsak a vasárnapi, egyelőre alsóházi rangadónak minősülő, Fradi elleni meccsre készülnek. A K.O. győzelemmel a Lombard Pápa átvette a vezetést az A-csoportban.

ZTE – Lombard Pápa 0-8 (0-2) Gsz.: Zulevs (11., 66.), Varga G (41.), Lovrencsics (49., 52.), Szabó Z. (56., 86.), Maric (81.)

ZTE: Vörös (Palásthy) – Pál (Krajczár), Sherif, Turcsik, Kovács K. (Major) – Csordás, Hervás (Mavolo) - Szabó B., Juhász, Balázs B. – Turkovs.

Lombard Pápa: Szűcs – Rása (Nagy 46'), Tóth, Rodenbücher (Kaszás 46'), Németh – Zulevs, Horváth – Quintero (Maric 60'), Varga (Lovrencsics 46'), Szabó – Germán (Csepregi 76').

A csoportkör másik meccsén: Győri ETO – Haladás 2-2

Az A csoport állása:
1. Lombard Pápa 4 pont
2. Haladás 4 pont
3. Győri ETO 2 pont
4. ZTE 0 pont

A Liga Kupa következő fordulójában október 12-én 16 órától a pápaiak a Haladást fogadják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!