Második heti nyertesünk nevét Politzer József, a Pápai Hús 1913 Kft. igazgatója húzta ki


2011-09-07 19:07:14  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Második heti nyertesünk nevét Politzer József, a Pápai Hús 1913 Kft. igazgatója húzta ki főképe
Ma délelőtt megtartottuk második heti játékunk sorsolását. A múlt héten már háromszor annyi olvasó vett részt játékunkban, mint az első játékhéten, a helyes megfejtők közül sorsolta ki a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezető igazgatója a szerencsés nyertest.   A múlt heti feladványt megoldók közül Mészáros Szabolcs pápai lakosnak gratulálhattunk, az ő nevét húzta ki Politzer József.
Nyertesünk ajándéka a húsipari cég 30.000 Ft értékű ajándékcsomagja, melyet  személyesen adunk át a szerencsés játékosnak.
A nyereményjáték tovább folytatódik, az e heti feladvány megfejtéseit pénteken éjfélig lehet eljuttatni szerkesztőségünkbe. A játékosok között egy Netbookot sorsolunk ki a jövő hét elején, a WDHA Kft. támogatásával.
További kellemes városi sétákat és szerencsét kívánunk olvasóinknak!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!