Jobbik: Mikor lesz nyugalom a Celli út környékén?


2011-09-07 16:51:00  | cikk: mo  | 


Jobbik: Mikor lesz nyugalom a Celli út környékén? főképe
200 aláírást gyűjtöttek össze a pápai lakosok, akik arra kérték a Jobbik helyi szervezetét, hogy tolmácsolja panaszukat a megfelelő hatóságok és az önkormányzat felé. A petícióban az áll, hogy a Korona u-Kis tér-Celli út-Vásár u-Török Bálint u. környékén élő cigány családok zajongásukkal, magatartásukkal, szemetelésükkel zavarják a köznyugalmat és elviselhetetlenné teszik az életet. Az ott élők - nyugalmuk érdekében - a Jobbik segítségét kérték az ügyben. 
Orbán Imre elmondta, a megoldás az lenne, ha az illetékes szervek kivizsgálnák, hogy a szóban forgó környéken élő cigány családok jogszerűen tartózkodnak-e lakhelyükön, idegenrendészeti szempontból kifogásolhatatlan-e az ott tartózkodásuk. A párt helyi szervezetének elnöke hozzátette azt is, hogy a Pápa Városi Polgárőrség aktívabban végezhetné tevékenységét a szóban forgó városrészen. Úgy fogalmazott: a Polgárőrségnek ott a helye, ahol az embereknek szükségük van rá. 
Orbán Imre arról tájékoztatott, hogy a lakók által indított petíciót még a héten eljuttatják az illetékes szervekhez. Amennyiben nem járnak sikerrel, még több aláírást gyűjtenek a jövőben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!