Készülnek a Pápai Bornapokra


2011-09-07 13:17:23  | cikk: mo  | 


Készülnek a Pápai Bornapokra főképe
Építik a borfalut az Esterházy-kastély udvarán. A Városgondnokság munkatársai már az utolsó simításokat végzik a faházak elhelyezése, a sörpadok és a színpad felállítása terén. A barokk kastély udvarán zajlik a tereprendezés. A történelmi borvidékek nagy számban képviseltetik magukat a ma este kezdődő Pápai Bornapokon. A 18 pincészet közül három már birtokba is vette a faházakat, megkezdték saját borházuk kialakítását, berendezését az ötnapos borünnepre. 
A Nemzeti Bormarketing Program támogatásával megvalósuló fesztivál ma kezdődik. Este fél héttől a Borvirág zenekar biztosítja a jó hangulatot a borok kedvelőinek. Érdemes lesz végigkóstolni minden faház termékét, és nemcsak a borokat, hiszen a Pápai Bornapokon három pálinkafőző mester is kínálja nedűit az ínyenceknek. A borfesztivál folytatásában aztán számos szórakoztató program és koncert várja az érdeklődőket. Esténként fellép Kovács Kati, a Fivérek, Szabó Balázs Bandája és Tihanyi-Tóth Csaba.
A részletes programot megtalálja Programajánló rovatunkban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!