Hamarosan költözik az Okmányiroda


2011-09-06 15:39:22  | cikk: Tóth Tamara  | 


Csütörtöktől költözhetne az Okmányiroda új helyére, mivel a Fő utca 7-es és 9-es számú épületben gyakorlatilag végeztek a munkával a kivitelező cég szakemberei - mondta portálunknak Németh Csaba, a Városfejlesztési Kft. műszaki munkatársa.
- A leglátványosabb munkával, az 5-ös, a 7-es és a 9-es épület tetőfedésével is végeztek a héten a munkások, szerkezetileg elkészült az új lépcsőház is, tulajdonképpen a belső munkálatok folynak, ahogy eddig is. Jelenleg a nem látványos munkák, mint az aljzatbontás, belső javítások, a burkolat kiépítése zajlik. A Fő utca 7-es számú épületének pinceszintjében Civil és Kisebbségi Klubhelyiség épül. Itt már a felületképzési munkák, mint a vakolás, villamossági és gépészeti építések megtörténtek, már csak a burkolat kiépítése van hátra - összegezte a munkafolyamatokat Németh Csaba.
A felújítások tehát a határidőnek eleget téve befejeződtek a Fő utca 9-es számú épületrészben, ennek ellenére nem költözik csütörtökön új helyére az Okmányiroda, hiszen egy hivatal átköltöztetése nem egyszerű feladat. Pápa Város Önkormányzatának erre a feladatra kijelölt felelős munkatársai napok óta a rövid és zökkenőmentes költöztetésen dolgoznak, a munka aktuális állásáról folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!