Kupameccsel hangol a bajnokságra a Bakonyerdő Pápa


2011-09-06 12:26:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Augusztus 1-én kezdte a felkészülést a 2011/2012-es kézilabda bajnokságra a Bakonyerdő Elmax Vasas SE. Poór Tamás heti három edzést vezényel a csapatnak, a fiúk az első fordulóban szeptember 18-án, a Tapolca ellen adnak majd számot tudásukról. A kézisekre az idénnyitót megelőzően még egy tétmérkőzés vár, méghozzá hazai közönség előtt. Holnap 19 órától a Városi Sportcsarnokban a Magyar Kupa első fordulójában a pápaiak az elmúlt bajnokság alsóházának első helyezettjét, az Ácsi Kinizsi SC gárdáját fogadják. Legutóbb május 7-én meccselt a két csapat, akkor Pápán 34-25-ös hazai siker született. Poór Tamás vezetőedző elmondta, a felkészülés főpróbájaként tekintenek a holnapi összecsapásra, és bár a bajnokságra fókuszálnak, szeretnének továbbjutni.
A kupameccs tudósítását és Poór Tamás értékelését a mérkőzés lefújását követően olvashatják honlapunkon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!