Magyar bor mindenkor - szerdán kezdődik a Pápai Bornapok 2011.


2011-09-05 18:38:45  | cikk: Tóth Tamara  | 


Pápa Város Önkormányzatának szervezésében, a Nemzeti Bormarketing támogatásával szerdán este kezdődik és egészen vasárnap estig tart a Pápai Bornapok 2011. rendezvénysorozata az Esterházy-kastély előtt. Idén a már jól ismert somlói borok mellett a hazánkban található 22 történelmi borvidékből több is képviselteti magát a jeles eseményen és 18 pincészet büszkeségeit kóstolhatják meg az öt nap alatt az érdeklődők a város címerével ellátott üvegpoharakból. A fehér-és vörösboros poharakat az egyik faházban 500 forintért lehet majd beszerezni, melyeket vasárnap 400 forintért visszaváltanak a szervezők, de akinek megtetszett, az haza is viheti poharát. Az idei borfesztiválon nem csak vörös és fehér bor lesz kapható, három faház kiváló pálinkákat kínál majd az ínyenceknek. Jó borhoz finom sajt és aszalt gyümölcs illik, igazi különlegességek várják a csemegézőket. A gasztronómiai különlegességek mellett különböző szórakoztató programokkal is készültek a rendezők az idei bornapokra. Esténként Kovács Kati, a Fivérek együttes, Leblanc Győző és Tóth Éva, Tihanyi-Tóth Csaba és társai, Szabó Balázs és bandája, az Old Boys együttes, Somos Zoltán és Farkas Edina, a Pulzus együttes és a Borvirág zenekar felel az itatós hangulatért. A kísérő programokban a gyerekekre is gondoltak a szervezők, így szombaton és vasárnap délelőtt mutatványos valamint kézműves játszóház várja a legkisebbeket. Magyar bort mindenkor - így szól a mondás, ezért koccintsunk együtt a Pápai Bornapok alkalmából.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!