Több mint 14 millió forintból újul meg a Spartacus pálya


2011-09-05 16:01:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Több mint 14 millió forintból újul meg a Spartacus pálya főképe
Sikeresen pályázott Pápa Város Önkormányzata a Belügyminisztérium által márciusban meghirdetett önkormányzati feladatellátást segítő támogatások kategóriájában. A befolyt 14 millió 645 ezer forintos összegből az Önkormányzat a Munkácsy Iskola Sporttelepén található két salakos kézilabda pálya felújítását tervezi. A résztelekről Unger Tamás alpolgármester tájékoztatta ma a sajtó képviselőit.
- Iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás alcímen nyújtottunk be pályázatot, mely kedvező elbíráslást nyert. A befolyó összegből a két kézilabda pálya vízelvezetését, kapuk, labdafogó hálók vásárlását tervezzük illetve a létesítmény megvilágítása is megújul. Bízunk benne, hogy a fejlesztések a Munkácsy Iskola testnevelés oktatását illetve a városi diáksport életét is kedvezően befolyásolják, hiszen a létesítmény havonta közel 2000 ember napi sportolási lehetőségét biztosítja.
Unger Tamás elmondta, a beruházásnak 2012. július 31-éig be kell fejeződnie, az őszi, előkészületi munkákat követően várhatóan tavasszal indul a munka.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!