Megújult a Pápai Nyugdíjas Egyesület


2009-11-20 21:46:59  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Megújult a Pápai Nyugdíjas Egyesület főképe
Szeptember végén kezdődtek és nemrég fejeződtek be a munkálatok a több, mint 500 tagú Pápai Nyugdíjas Egyesület székhelyén, a Fő tér 12. számú házban. 
- Az Acsády Ignác Szakképző Iskola tanulóinak segítségével kifestettünk és a kőműves munkákat is elvégeztettük. Az egyesület néhány tagja nagyon segítőkész volt, (a szakmájukból adódóan) hiszen kicsempézték a fatároló helyiségünket és kicserélték a műpadlót is, nagyon hullámos volt már a régi. A függönyök különböző színűek voltak, vettünk azt is újat és átcseréltük őket - mondta el az egyesület elnöke Baán Éva.  – Nagyon örülünk és hálásak is vagyunk dr. Kovács Zoltán polgármesternek és dr. Hermann István önkormányzati képviselőnek, hogy anyagilag támogatták ezt a felújítást - tette hozzá az elnök.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!