Magabiztos német győzelem


2009-08-14 18:39:16  | cikk:  | 


Az első perctől fogva óriási iramot diktál a német csapat, amivel a lengyelek egyelőre nem tudnak mit kezdeni. 3 perc elteltével már 6-1-et is mutatott az eredményjelző, nem csoda, hogy a lengyel edző időt is kért. Ez azonban nem sokat segített csapatán, a feketében játszó németek továbbra is ellenállhatatlannak bizonyulnak. A 16.percben már 11 gólos volt a különbség a 2 válogatott között, ami a félidőre 9-re módosult. Németország – Lengyelország 30 perc játék után 23-14.

A németek a későbbiekben ott folytatták, ahol az első félidőben abbahagyták. Az 50. percben már 19 gólos volt az előnyük. Az egész mérkőzésre jellemző volt a németek dominanciája, valamint az is szembetűnő volt, hogy nem képvisel egy súlycsoportot a két nemzet U 19-es válogatottja. A lengyel csapat ugyan próbálkozott más hadrenddel, ám a magas germán védőkkel szemben ez is hasztalan volt. Németország tehát magabiztos győzelmet aratott, üröm az örömben, hogy a 8-as számmal játszó Hellriegel egy rossz földre érkezés után megsérült, őt a pápai kórházba kellett szállítani. Az összecsapás legjobbjai Luisa Schulze illetve Edyta Szymanska lettek. A mérkőzés végeredménye 40-22 lett.

Szombaton 15 órától Románia – Hollandia, 17 órától pedig Svédország – Dánia mérkőzéseket rendeznek.

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!