Dahlie Rallye nevű csillag a jubileumi alkalom emlékére


2011-09-03 21:30:53  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Dahlie Rallye nevű csillag a jubileumi alkalom emlékére főképe
Nem sokkal ezelőtt ért véget a 15. Dahlie Rallye, melynek idén Magyarország egyik legszebb kempingje, a pápai Várkert Termál Kemping adott otthont.
A találkozó mai napján a résztvevők délelőtt a várossal ismerkedhettek, majd délután a Várkertfürdőben hűsölhettek vagy családi játékos vetélkedőn vehettek részt.
Este aztán ünnepélyes keretek között is bezárult a rallye. Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője elmondta, gyorsan eltelt ez a néhány nap, de azt szokták mondani, hogy ami jó, az hamar véget ér, hiszen barátok között repül az idő.
Gyürky László, a Magyar Camping és Caravanning Klub elnöke zárógondolataiban kitért arra, hogy idén összesen 210 egység 521 fővel érkezett a pápai kempingbe. Végül a találkozó legfiatalabb és legidősebb résztvevőjének adott át ajándékot. A 15. Dahlie Rallye legifjabb kempingezője Kozuchová Nikola (2 éves), a legidősebb pedig Sterba Milan (82 éves).
Zdenek Vanurát, a Dahlie Rallye elnöke köszönetét fejezte ki a szervezőknek, majd elmondta, hogy a 15 év alatt összesen 1770 egység fordult meg a találkozón, s reméli, ez a rallye folytatódni fog még sok éven keresztül.
Ezt követően Gyürky László átadta a stafétát - amire emlékszalagot kötöttek fel - Zdenek Vanuranak, aki tovább is adományozta a fokost a szlovákoknak, akik 2012-ben rendezik a 16. Dahlie Rallye-t.
A nagyszabású rendezvény fénypontja a Magyar Camping és Caravanning Club, valamint a 15. Dahlie Rallyen részt vett MCCC tagok által ajándékozott csillag volt. A jelképesen átadott Dahlie Rallye nevű csillag szeptember 3-tól van bejegyezve az Egyesült Államokban, s az égbolton a Szűz csillagképben látható. A csillag mostantól vigyázni fog minden kempingezőre.
A pápai találkozó gulyás party-val és nemzetközi karaoke show-val zárult a késő esti órákban.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!