Nyárbúcsúztató programok az MSZP-nél


2011-09-03 17:25:52  | cikk: mo  | 


Nyárbúcsúztató programok az MSZP-nél  főképe
Ezekben a percekben a Vati Fiúk Country Club és a Külsővati Linedance Group műsora szórakoztatja az MSZP helyi szervezete, a Szegfű Klub és az Európai Kisebbségekért és Demokráciáért Alapítvány közös szervezésében megvalósuló nyárbúcsúztató program vendégeit. Az Erzsébet ligetben tartott családi napot – már hagyományosan – minden évben megrendezik. Gőgős Zoltán országgyűlési képviselő a rendezvény kapcsán elmondta, egyrészt fontos, hogy a szervezet tagjai összekovácsolódjanak, másrészt pedig a politikai szezon küszöbén meg kell mutatni az embereknek, hogy a nyár sem telt el tétlenül, a szocialista irányvonalat képviselő szervezetek ősztől még hatványozottabban állnak az emberek rendelkezésére. Éppen ezért a nyárbúcsúztató rendezvényen rendszerint kihelyezett fogadónapot is szerveznek, Pál Béla és Gőgös Zoltán országgyűlési képviselők mellett pápai és megyei önkormányzati képviselők várják az érdeklődőket. Gőgös Zoltán érdeklődésünkre elmondta, a hitelválság mellett az emberek 80 százalékát a munkanélküliség, a munkahelyteremtés problematikája érinti. Ezenkívül gyakran fordulnak hozzá az agrárgazdaságot érintő, szakmai kérdésekkel.
Az országgyűlési képviselő a politikai szezonkezdet elején arról beszélt, a legfontosabb most az lenne, hogy a két nagy párt megtalálja azt a közös utat, amelynek segítségével a kiadásokat csökkenteni lehet, de az alacsony jövedelmű rétegek nem sérülnek – fogalmazott a politikus. Gőgös azt hangsúlyozta, az MSZP-nek ellenpólust kell adni, vagyis nem elég a kritikát megfogalmazni, azt is el kell mondani, hogy a szocialista párt szerint mi lehetne kiút az adott helyzetből. Csak így maradhat hiteles az MSZP.

Természetesen a mai nap nem csak a politikáról, inkább a vidámságról és a szórakozásról szól. Délelőtt 10 csapat szállt harcba a helyezésekért a főzőversenyen, mely ezúttal is jótékony céllal szerveződött. A kb. 500-600 adag étel fele már elfogyott, így a Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány számára idén is több tízezer forint gyűlt össze az bográcsosokból.
A családi rendezvényen a kicsik is találtak kedvükre való programokat, a népi fajátékok, a csúszda, a trambulin és a különböző ügyességi játékok népszerűek voltak a gyerekek körében, míg a fiatal lányokat leginkább az esküvői ruha bemutató kápráztatta el. A rendezvény este is folytatódik, fél héttől nosztalgia diszkó várja az érdeklődőket.
  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!