Pápa ad otthont a 15. Dahlie Rallye-nek


2011-09-02 20:46:13  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Pápa ad otthont a 15. Dahlie Rallye-nek főképe
A pápai Várkert Termál Kempingben tartják szeptember 1. és 4. között a jubileumi 15. Dahlie Rallye-t, melyen a magyarok mellett lengyel, szlovák és cseh kempingezők vesznek részt.
A nagyszabású program megnyitóját ma este tartották, ahol Kovács Antal, a Termálkemping ügyvezetője, Unger Tamás alpolgármester, majd Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője köszöntötte a szép számban megjelenteket.
A 15. Dahlie Rallye-t Zdenek Vanurát, a Dahlie Rallye elnöke nyitotta meg, aki röviden bemutatta a Prezidium tagjait, majd a Dahlie Rallye elnevezésről beszélt. Mint mondta, a Dahlie név a dália nevű virágból származik, amely a szabadságot, a rendezvény sokszínűségét szimbolizálja.
A Visegrádi Négyeknek is nevezett találkozón Gyürky László a rendező Magyar Camping és Caravanning Club elnöke is szólt. Köszöntőjében elmondta, hogy Magyarország egyik legszebb kempingje a pápai Várkert Termál Kemping.
- Nagy öröm számunkra, hogy több mint 200 egység jött el a négy napos rendezvényre. Úgy gondolom, a találkozó összetartó ereje abban rejlik, hogy a kempingesek egy nagy családot alkotnak. Jó érzés, hogy ismét sok országból érkeztek, sokan már visszatérő vendégként - mondta Gyürky László.
A ma esti program a megnyitóval természetesen nem ért véget, hiszen a Vadvirág Néptáncegyüttes műsorával, majd gyermekdiszkóval és nemzetközi nyitóbállal zárult a rendezvény pénteki napja.
- Családommal, öten érkeztünk Szombathelyről immáron hatodik alkalommal Pápára. Nagyon szeretünk itt lenni, szép város. Örülünk, hogy a Várkertfürdő közelében vagyunk, így sokszor megyünk át egy-egy csobbanásra. Minden évben el szoktunk menni kempingezni, mivel nagyon jó csapat alakult ki. Remélem, jövőre is itt lehetünk - mesélte Ódor Ádám.
Holnap, vagyis szombaton reggel az érdeklődők városnéző körútra mehetnek, amikor számos nevezetességgel ismerkedhetnek meg. A pihenni vágyókat a Várkertfürdő várja egész nap, a kisebbeket pedig animációs programok és vásári forgatag szórakoztatja. A délután folyamán aztán kicsiket és nagyokat egyaránt izgalmas programra invitálják.
A négynapos rendezvény záróünnepséggel, valamint gulyás party-val és a nemzetközi karaoke show-al zárul.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!