Nagy Sportágválasztó: Folyamatosan bővül a résztvevő egyesületek listája


2011-09-01 13:50:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy Sportágválasztó: Folyamatosan bővül a résztvevő egyesületek listája főképe
Múlt héten dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere szakmai egyeztetésen jelentette be, hogy szeptember 16-17-én Pápa városa is bekapcsolódik a Nagy Sportágválasztó elnevezésű sportrendezvénybe. Ennek értelmében az idei Veszprém Megyei Nagy Sportágválasztóban Ajka, Tapolca és Veszprém mellett a pápaiak is részt vesznek, a helyszín a Városi Sportcsarnok és környéke lesz. A rendezvény célja, hogy egy helyen minél több sportág kerüljön bemutatásra, lehetőséget adva annak kipróbálására. A rendezvény első napján a város és a kistérség óvodás, általános és középiskolás gyermekei ismerkedhetnek a sportágakkal, a második napon a családokkal együtt várják vissza a szervezők és az egyesületek a gyerekeket és érdeklődőket.
- A rendezvényen bemutatkoznak a nem egyesületi formában működő csoportok is – tudtuk meg Tóth Péter sportszervezőtől. A sportágak mellett szeretnénk, ha a városban működő, a sportágakhoz kapcsolódó eszközöket, felszereléseket árusító, forgalmazó vállalkozások is megjelennének. A mai napig 33 egyesület, kisközösség regisztrált, de a szervezés gőzerővel zajlik, továbbra is várjuk a jelentkezőket, bízom benne, hogy jövő hét elejére kialakul a végleges lista, majd elkészül egy kiadvány is, melyben az összes résztvevő sportegyesülettel megismerkedhetnek a látogatók.

További információ a www.papaisport.hu oldalon, a 06-89/313-500, 06-30/40-72-627, 06-30/28-12-151-es telefonszámokon illetve a papaisport@freemail.hu e-mail címen kérhető.

A regisztrált résztvevők névsora:
Pápai Sportegyesület (atlétika, sakk, vízilabda), Elekthermax Vasas SE (kézilabda, tenisz, teke), Pápai Kosárlabda Club, Pápai ELC, Bakony Judo Club, Balla DSE, Black Bunny R&R Club, Rebel-Lion Tánc SE, Delta Íjászegyesület, Fighting Force Sportkarate SE, Koko Gym KSE, Griff SE, Arrabona Karate Klub - Pápakovácsi Csoport, Hét Csillag Kulturális és Sportegyesület, Honvéd Ezüstnyíl SE, Kilián DSE, Liget Tenisz Klub, Mozgássérültek Bástya SE, Pannonia Power SE, Pápai Lovas Klub, Pápai Úszó SE, Tarczy DSK, Titán SE, Írisz Orientális Tánccsoport, Jázmin Orientális Tánccsoport, Hadak Útja HSE, PÉK Skate Team, Napsugárjóga, EVENTUS Egyesület Kenu Pápa, Elekthermax Horgász Egyesület, JMSZK Modern Tánc, Aqua Sport

A fényképek a VIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón készültek. (Forrás: www.sportagvalaszto.hu)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!