Elismerésekkel nyitották az évet a Ballában


2011-09-01 09:52:11  | cikk: mo  | 


Elismerésekkel nyitották az évet a Ballában főképe
Megtartotta évnyitó ünnepségét a Balla Róbert Téri Általános Iskola ma reggel. A rendezvényen részt vett – többek között – Polgárdi Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke valamint Szelestey Éva, a Magyar Nemzeti Tankönyvkiadó referense. A Himnusz hangjait követően Csutiné Papp Orsolya igazgató azt hangsúlyozta, hogy az intézmény pedagógusai lelkiismeretesen munkálkodnak azon, hogy a diákok képességeit megfelelően kiaknázzák. Az igazgató úgy fogalmazott, mindenki más, máshogy értékes és fontos. 
- A mi kertünkben nő gyümölcsfa: alma, körte, szilva; gyorsan lombosodó fűz; meggondoltan terebélyesedő fenyő, de mind-mind egy ajándék. A kertészek pedig szeretettel munkálkodnak az érdekükben – fogalmazott Csutiné Papp Orsolya.
Az igazgató beszédét követően Polgárdi Imre átnyújtotta a Veszprém Megyei Közgyűlés elismerését az athéni Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon eredményeket elért fiataloknak. Majd Szelestey Éva egy kiadvánnyal jutalmazta a sportolókat.

Elismerésben részesültek: Atlétika: Bogdán Csaba
Labdarúgás: Kolompár István
Kolompár András
Orsós Sándor
A fiatalokat felkészítette Szalai Dezső és Szautner Miklós.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!