„Az iskola újra megtelik a gyerekek zsibongásával” - Tanévnyitó a Munkácsyban


2011-08-31 20:28:03  | cikk: Babos Petra  | 


„Az iskola újra megtelik a gyerekek zsibongásával” - Tanévnyitó a Munkácsyban főképe
Az iskolazászló bevonulásával és a Himnusz eléneklésével kezdődött ma délután a Munkácsy Mihály Általános Iskola 2011/2012-es ünnepélyes tanévnyitója.
Kapcsándi Regina előadásában Szinetár György: Szeptemberi csengetés című versét hallhatta az ünneplő közönség, majd az 5. n osztályosok a Gyermek volt minden óriás című dalt énekelték. Az első osztályosok nevében Hauber Henrik és Babóth Barbara szavalt, majd őket az 5.n osztályos Nagy Luca követte.
Egyházi Viktorné igazgatónő ünnepi beszédében úgy fogalmazott, hogy a 2010/2011-es tanévet úgy zárták, hogy az új tanévet már a teljesen felújított iskolában kezdhetik. Az ünnepélyes átadás azonban még várat magára, előrelépés viszont, hogy újabb 7 tantermet vehetnek birtokukba a diákok holnap reggeltől.
Végül szólt az elsősökhöz és a szülőkhöz, majd néhány fontos év eleji információt mondott el az osztályok elhelyezésével kapcsolatban.
E gondolatok jegyében a 2011/2012-es tanévet hivatalosan is megnyitotta az igazgatónő, majd a Szózat hangjaival és az iskolazászló kivonulásával zárult az ünnepség.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!