Tanévnyitó a Weöresben


2011-08-31 19:33:50  | cikk: mo  | 


Tanévnyitó a Weöresben főképe
A Himnusz hangjait követően a második osztályosok vidám, zenés műsorral csináltak kedvet a leendő elsősöknek az iskolapadokhoz. A Weöres Sándor Általános Iskola évnyitó rendezvénye Horváth Attila igazgató köszöntőbeszédével folytatódott, melyben külön üdvözölte az első osztályosokat. Elmondta, jelenleg csak egyetlen osztályt tudtak indítani, de bíznak benne, hogy tavasszal nagyobb érdeklődés mutatkozik a Weöres iskola iránt, hiszen intézményük semmivel nem nyújt kevesebbet, mint a város más általános iskolái – fogalmazott az igazgató. A tanévnyitón elhangzott, az évet ismétlő gyermekek száma alacsony, alig 1 százaléka az összlétszámnak. Horváth Attila beszédében kitért a nyáron elvégzett közel 30 millió forintos felújításra, melynek keretében – többek között – vizesblokkok újultak meg és új tantermi berendezéseket szereztek be.
Az igazgató kiemelte azt is, a Weöres iskola előminősített referenciaintézménnyé vált, ezenkívül a tanórán kívüli tevékenységeket erősítendő pályáztak az ún. Határtalanul című projektre, melynek sikere nyomán a hetedikesek tavasszal nyolc napot tölthetnek Erdélyben.
A 2011/2012-e tanévnyitó rendezvény a Szózat hangjaival zárult.   

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!