Megkezdődött a tanév a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola székhelyintézményében


2011-08-31 19:07:01  | cikk: mo  | 


Megkezdődött a tanév a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola székhelyintézményében főképe
Megtartotta évnyitó rendezvényét a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola székhelyintézménye ma délután. A Himnusz közös eléneklése után Karnerné Pethő Katalin igazgatóhelyettes tartotta meg évnyitó beszédét. Az igazgatóhelyettes elmondta, az utóbbi időben két nagy veszteség érte az iskolát. A tanév végén Dr. Karaszi Mihályné, augusztus 24-én pedig Erdő Imréné magyar-történelem szakos pedagógus hunyt el. A két nagy tanáregyéniségre egy perces főhajtással emlékezett az intézmény.
A 2011/2012-es tanévben két új pedagógus csatlakozott a tantestülethez: Mógor Andrea üzleti gazdaságtant, Györgyös Tamás biológiát tanít majd a diákoknak. Változás továbbá az is, hogy az ifjúságvédelmi felelős feladatkörét szeptembertől Eisenbeckné Rábai Tünde látja majd el – derült ki az évnyitón.
A tanévnyitó ünnepségen elhangzott, 43 tanulónak kellett javítóvizsgát tennie a múlt héten, a hiányosságokat 31 tanulónak sikerült pótolni, a többi diáknak évet kell ismételniük.
Karnerné kiemelte azt is, az intézmény alapítványa továbbra is támogatja a második nyelvvizsga, az ECDL vizsga és a 11. évfolyam tanulmányi kirándulásának költségeit. Az igazgatóhelyettes beszéde végén hivatalosan is megnyitotta a 2011/2012-es tanévet.
Ezt követően Antal Barbara Balogh József Kedves vakációbarátom című versét szavalta, majd a Szózat hangjaival véget ért a tanévnyitó ünnepség.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!