Rodenbücher: „Profi játékosok vagyunk, megoldjuk a helyzeteket”


2011-08-30 20:35:36  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Rodenbücher: „Profi játékosok vagyunk, megoldjuk a helyzeteket” főképe
Rodenbücher István, a kétszeres válogatott 27 éves védőjátékos a Ferencvárosból Pápára igazolt. Ez volt a szűkszavú hír néhány napja. A Lombard új szerzeményével ma beszélgettünk, többek közt...
… a pályafutásáról...
R.I.: Az MTK-ban nevelkedtem, 12 éven át voltam a klub játékosa, aztán egy évet  a Fradiban töltöttem. Most az utolsó pillanatban igazoltam Pápára.
… arról, milyen érzés egyik pillanatról a másikra új közösségbe kerülni...
R.I.: Ez az első alkalom pályafutásom során, hogy nem azzal a csapattal a kezdtem a felkészülést, amelyiknél  jelen pillanatban vagyok. Nem könnyű úgy, hogy egyik hétvégén még ebben a csapatban játszom, a másik hétvégén egy másikban. De profi játékosok vagyunk, megoldjuk az ilyen helyzeteket.
… a Lombard által kínált lehetőségről...
R.I.:  Örülök a lehetőségnek, annak, hogy – ha az edző is számít rám - itt pályára léphetek hétről hétre. Remélem, hogy erőssége lehetek a csapatnak.
… a pápai ismerősökről...
R.I.: Horváth Leventével együtt játszottam 4-5 évig az MTK-ban, Présinger Ádám is MTK-nevelés. Ferenczi és Szűcs Lajos korábban ferencvárosi játékosok voltak, őket is ismerem.
… a Pécs elleni mérkőzésről...
R.I.: Nagyon élveztem a játékot, örültem annak, hogy Véber György kezdőként számított rám.
A végeredmény sajnos csalódás. Jól kezdtünk, az első 30 percben szinte nem is volt  a labda a Pécsnél. Sikerült előnyt szereznünk, utána viszont kaptunk egy nagyon buta gólt, majd az első félidő utolsó percében bedobásból kaptunk gólt. Így hátrányban vonultunk szünetre. A 2. félidőben próbáltunk mindent egy lapra feltenni, és támadni de nem igazán sikerültek az akcióink.  A Pécs veszélyes volt, kikaphattunk volna akár nagyobb arányban is.
… a magánéletről...
R.I.: A feleségem Budapesten dolgozik, Agárdon építkezünk, én most az igazolásom körüli ügyintézések miatt Pápán vagyok. Jelenleg „háromlaki” életet élek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!