Összeolvad a JMK, a Sportcsarnok és a Pedotthon


2011-08-30 18:24:07  | cikk: mo  | 


Összeolvad a JMK, a Sportcsarnok és a Pedotthon főképe
Pápa Város Képviselőtestülete május 30-i testületi ülésén döntött arról, hogy a 2011/2012-es közművelődési évadtól a Városi Sportcsarnok és a Pedagógus Művelődési Ház a Jókai Mór Művelődési Központba integrálódik. Az összevont intézmény szeptember 1-jétől Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpontként működik tovább.
A mai egyeztető találkozón – melyen mindhárom intézmény dolgozói vettek részt – dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta, a szervezeti átalakulással nem a létszámleépítés volt a cél. A jövőben csökkenni fog a JMK telephelyeinek száma, illetve az egyes tagintézmények is funkcióváltás előtt állnak. A polgármester elmondta, régóta kialakított struktúrával működött a helyi közművelődés és a sportélet szervezése. Az élet azonban új kihívásokat támasztott, és ezeknek meg kell felelni. Áldozó Tamás hozzátette azt is, hatékonyabb működést és a civil szervezetek sport-és közművelődési igényeinek hatékonyabb szolgálatát várják az új rendszertől.
A Jókai Mór Művelődési Központ igazgatója arról számolt be, a közüzemi szerződések átírása folyamatban van és a névváltoztatásról is tájékoztatják a civil szervezeteket. Veszpréminé Turtsányi Valéria hozzátette, az egyes intézményekben működő kisközösségek továbbra is változatlanul folytathatják tevékenységüket. Az átszervezések adminisztrációs feladatait követően a legfontosabb az egységes szemlélet kialakítása – tudtuk meg a JMK igazgatójától. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!