Első heti nyertesünk: Molnár Gergely Emil


2011-08-30 08:40:37  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Első heti nyertesünk: Molnár Gergely Emil főképe
Tegnap délelőtt megtartottuk a sorsolást nyereményjátékunk első heti megfejtői között. A szerencsés nyertes nevét a játék támogatója - a Várkertfürdő – képviseletében Kovács Antal, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. elnök-vezérigazgatója húzta ki. Nyertesünk Molnár Gergely Emil budapesti lakos, örömmel fogadta a hírt, mint mondta, Pápán élő barátai segítették a megfejtésben. Gergely egyébként rendszeresen ellátogat városunkba, a képeken szereplő épületeket ismeri, és nagyon szépnek találja településünket. Többször járt már a Várkertfürdőben is, az új medencék pedig kifejezetten elnyerték tetszését, így biztosan felhasználja majd nyereményét, a tíz darab egész napos családi belépőt. Az ajándékot postán juttatjuk el nyertesünknek és gratulálunk neki. Nyereményjátékunk második heti képei egyébként már megtalálhatók honlapunkon, a megfejtéseket péntekig várjuk! A szerencsés nyertes jutalma a Pápai Hús 1913 Kft. 30.000 forint értékű ajándékcsomagja lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!