Vereség Pécsett


2011-08-28 18:04:48  | cikk:  | 


Tények a PMFC – Lombard Pápa termál FC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzésről:

PMFC – Lombard Pápa Termál FC 2-1 (2-1)

PMFC: Dibusz - Marovics, Lantos, Todorovics, Simonfalvi, Nagy Olivér, Pintér, Scepanovic, Horváth Zsolt, Frőhlich, Gyánó.

Lombard Pápa TFC: Szűcs - Nagy Sándor, Présinger, Rodenbücher, Ganugrava, Varga Gábor, Totadze, Horváth Levente, Quintero, Lovrencsics, Ferenczi.

Góllövők: Horváth Zsolt és Frőhlich (PMSC), ill. Ganugrava (Lombard).

És bővebb információk az nso.hu beszámolója alapján:
Mind a Lombardnak, mind a házigazda Pécsnek volt javítanivalója a labdarúgó OTP Bank Liga 7. játéknapján. Az előző fordulóban a Pécs a bajnoki címvédő Videotontól, a Pápa a Debrecentől kapott ki.
A Lombard kezdett jobban, egymás után vezette támadásait, a 7. percben Lovrencsics lövése után már csak a kapufa mentette meg a góltól a hazaiakat. A 16. percben aztán már a gól is összejött Véber György csapatának, Ganugrava lőtt szépen a kapuba 25 méterről (0–1).
A 24. percben Horváth Zsolt esett el a pápai tizenhatoson belül, de a játékvezető nem ítélt tizenegyest a pécsi szurkolók legnagyobb bánatára. Az első félidő második felétől a Pécs kezdte felvenni a meccs ritmusát, ekkor már többször is veszélyeztette Szűcs Lajos kapuját. A hazai fölény a 37. percben érett góllá, Horváth Zsolt szerezte meg a pécsiek egyenlítő gólját, miután 16 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (1–1).
Ezután sem vett vissza a tempóból Mészáros Ferenc legénysége, ennek ellenére a Pápa szerezhetett volna újabb gólt, Lovrencsics egy az egyben vezethette kapura a labdát, Dibusz azonban óriási bravúrral hárított. A kihagyott helyzet megbosszulta magát, a 45. percben Nagy Olivér szabadrúgása után a labda Frőchlich Roland elé került, aki öt méterről a kapuba továbbított (2–1).
A második félidő kezdetén leült a meccs irama, a kapuk nem forogtak veszélyben, aztán újra a Pécs ragadta magához a kezdeményezést, Szűcsnek előbb Gyánó fejesét kellett hárítani bravúrral, majd Frőchlich elől kellett mentenie becsúszva.
A hajrára sem változott a találkozó képe, többet forgott veszélyben a pápaiak kapuja, az eredmény végül maradt a 2–1.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!