Istentisztelettel kezdődött - Holnap folytatódik a Vajda Péter Lakótelepi Napok


2011-08-26 20:21:32  | cikk: mo  | 


Istentisztelettel kezdődött - Holnap folytatódik a Vajda Péter Lakótelepi Napok főképe
Ökumenikus istentisztelettel kezdődött a már hagyományosnak számító Vajda Péter Lakótelepi Napok ma este. Az istentiszteleten ifj. Márkus Mihály református lelkipásztor hirdetett igét. A rendezvény holnap a szokásos és egyben jól bevált programokkal folytatódik. A főzőcsapatok már összeálltak, szombaton reggel nyolc órától sürögnek-forognak az újdonsült szakácsok a bográcsok körül. Az ízletes és nem utolsó sorban esztétikus terítéken kínált ételeket 13 órakor pontozza a zsűri. A főzőversenyen összegyűlt adományokat a Vajda Lakótelepi Óvoda és a Fenyveserdő Bölcsőde részére ajánlják fel a szervezők, melyből az intézmények játékokat vásárolnak a jövőben.
A Vajda Lakótelepi Napok kihagyhatatlan része a zene, a tánc és a színpadi produkciók sora, melynek keretében fellépnek a Vajda lakótelepi ovisok, a Zafír hastánccsoport, a Black Bunny Rock and Roll klub, a Pápai Musical Stúdió, bábjátékkal szórakoztatja az érdeklődőket a Kabóca Bábszínház, vásári komédiát mutat be a Forrás Színház, érces hangjával bűvöli el a közönséget Borsits Barbara, este pedig Kasza Tibi fokozza a pápaiak hangulatát. A gyermekprogramok közül természetesen nem maradhat ki a kézműves játszóház, a pónilovaglási lehetőség és az ugrálóvár sem. A délelőtti programok között két időpontban is ún. Kerekítő foglalkozás várja a 0-3 és a 3-6 éves gyermekeket és szüleiket. Az ölbéli játékokat Sz. Farkas Veronika tartja.
A Vajda Lakótelepi Napok szombati programját, este nyolc órakor utcabál zárja a Party együttes közreműködésével. A lakótelepi rendezvény vasárnap is folytatódik. A háromnapos program vasárnap délután 5 órától családi vetélkedővel és sportbemutatóval egészül ki. A családi vetélkedőre 2 felnőtt és 2 gyerek összetételű csapatok nevezhetnek, a bemutatót a KOKO-Gym küzdősportolói tartják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!