Egyéni csúcsok a megyei bajnokságon


2011-08-25 13:28:10  | cikk:  | 


Egyéni csúcsok a megyei bajnokságon főképe
Pápán rendezték a Veszprém megyei gyermek és serdülő nyílt dobóbajnokságot. A Pápai SE kalapácsvetői egyéni csúcsokat értek el és diszkoszvetésben is jól szerepeltek - ezt a közelgő serdülő országos bajnokságra készülve kedvező előjelként értékelte az egyesület elnöke, a Veszprém Megyei Atlétikai Szövetség elnöke, Stemmer István. A közel 50 fős mezőnyben balassagyarmatiak is voltak, a Vitalitas SE sportolóit rendszeresen indítja Veszprém megyei versenyeken, Pápán is többször jártak már. Edzőjük, Fábián Gábor elégedett volt a gyerekek teljesítményével, a serdülő OB-ra készülve ők is egyéni csúcsokat dobtak, kalapácsvetésben Kislászló Johanna 50 méter feletti dobása új Nógrád megyei korosztályos csúcs. A versenyt követően a szervezők a Várkertfürdőbe invitálták a sportolókat.

Eredmények ITT.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!