Pénteken kezdődik a Vajda Péter Lakótelepi Napok (frissítve)


2011-08-25 08:32:28  | cikk: Tóth Tamara  | 


Negyedik alkalommal rendezi meg a Vajda Péter lakótelepi Napokat Pápa Város Önkormányzata. Lényeges változás a korábbi évek jól bevált programjaihoz képest nincs. A rendezvény idén is ökomenikus istentisztelettel kezdődik pénteken este az óvoda mellett felállított sátorban és a szombati program főeleme idén is a főzőverseny és a gyermekprogramok lesznek.
- A városrészi napok sorába illeszkedő program közösségépítő szolgálatot teljesít, hiszen alkalmat teremt arra, hogy akik a szomszéd házakban, egy területen laknak, de a hétköznapok során nagyon nincs alkalmuk érintkezni, most együtt tölthessék el az időt és alkalmat teremt arra, hogy bemutatkozhassanak a gyerekeink is a Munkácsy Mihály Általános Iskola és az Óvoda közreműködésével. Azt gondoljuk, hogy meglepetéssel szolgálunk majd és vasárnapra is hirdetünk meg programokat a sátorba és a faházak elé. Olyan programokat szerveztünk, amely a vajdai családok aktivitására épül - fogalmazott dr. Áldozó Tamás, a városrész önkormányzati képviselője. A Vajda Lakótelepi Napok programja vasárnap délután 5 órától családi vetélkedővel és sportbemutatóval egészül ki. A családi vetélkedőre 2 felnőtt és 2 gyerek összetételű csapatok nevezhetnek, a bemutatót a KOKO-Gym küzdősportolói tartják.
A rendezvény egyik szép hagyománya, hogy minden évben jótékony célra gyűjtenek adományokat, idén a két nap alatt befolyt összegből a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda és a Fenyveserdő Bölcsőde játékvásárlását kívánják támogatni a szervezők.
A rendezők készülnek a hőségriadó miatti extrém időjárási körülményekre, így párakaput szerelnek fel a rendezvény ideje alatt illetve a Pápai Vízmű is folyamatosan fogja osztani a kiváló minőségű pápai vizet. De mindezek mellett dr. Áldozó Tamás arra kéri a pápaiakat, hogy figyeljenek jobban egymásra, hiszen a hőség mindenkinek nagy kihívást jelent.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!