Véber: Három zakó már sok lenne


2011-08-23 17:36:47  | cikk:  | 


Úszóedzést tartott ma délután játékosainak Véber György. A Lombard Pápa Termál FC trénere a hőség miatt döntött a medencés foglalkozás mellett. A játékosok nem strandoltak, keményen rótták a hosszakat. A héten a szerda és péntek délutáni edzés a Perutz Stadionban – szintén a meleg miatt – a korábban megadott időpontnál (délután 5 óra) később kezdődik, szerdán fél 7-kor, pénteken fél 8-kor. A csütörtöki edzés időpontja változatlan, délelőtt 10 óra. A Lombard szombaton Pécsett lép pályára, a mérkőzés este 7 órakor kezdődik. „Figyelni kell a Pécs elleni meccsre, három zakó már sok lenne ” - mondta hírportálunknak Véber György. A csapatnál Nagy S., Dlusztus, Marics és Puri sérült, Quintero pedig kisebb betegséggel küszködik. Véber azzal számol, hogy közülük a hétvégi fordulóban Maricsra, Quintero-ra és Nagy Sanyira számíthat. Biztosan kimarad a csapatból Farkas Attila, a játékosnak öt sárgalapja van.
A Lombard Pápa Termál FC az első négy forduló sikere után Diósgyőrben, majd hazai pályán a Debrecen ellen is vereséget szenvedett. A csapat a 7. helyen áll az NB I-ben, a Pécs a 3. helyet foglalja el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!