Személyi változások a Városi Óvodákban


2011-08-23 17:14:00  | cikk: Tóth Tamara  | 


Csákvári Judit intézményvezető ma délután a Pápa Városi Óvodákban történt fontosabb személyi változásokról illetve több technikai információról is tájékoztatta portálunkat.
- A Pápa Városi Óvodák intézményében, a közelmúltban több személyi változás is történt, melynek oka nyugdíjazás, költözködés, tartós táppénz valamint szervezeti egységünk átalakítása. Így az intézmény-vezetői munkát a jövőben intézmény-vezetői helyettesként Vaspöri Ferencné segíti, aki ellátja a Huszár lakótelepi és a Szivárvány Tagóvoda vezetői feladatait is. Keddtől péntekig a Huszáron, a hét többi napján pedig a Szivárvány Óvodában dolgozik. A Huszár lakótelepi Óvodában Martonné Csurgai Ildikó lett a tagóvoda-vezető helyettes, valamint Tunnerné Buzás Éva a Csókai óvodában tölti be ugyanezt a szerepet. Az előbb felsorolt okok egyéb személyi változásokat is eredményeztek, melyekről a szülők az adott óvodában a szülői-értekezleteken kapnak tájékoztatást - mondta Csákvári Judit.
Hamarosan kezdődik az új nevelési év. A fontosabb információkról a szülők a Városi Óvodák honlapján tájékozódhatnak - hangsúlyozta ki Csákvári Judit. 
- Az új szülőket már júniusban a gyerekek felvételi kiértesítőjében tájékoztattuk, de a honlapunkon, a www.varosiovodakpapa.hu-n most is megtekinthetik a szülői-értekezletek időpontját.  A nevelési év csoportonkénti szülői-értekezleteit szokásosan szeptember 15. és 30. között tartjuk. Folyamatosan megtekinthető honlapunkon az eseménynaptár, a szülőkkel való kapcsolattartás időpontjai, pályázataink aktuális állapota, illetve az óvodai tevékenységeinkről, ünnepeinkről, mindennapjainkról a képgalériában tájékozódhatnak az érdeklődők. A Városi Óvodák dolgozóinak pénteken, 26-án délelőtt tartjuk a nevelési év nyitó-értekezletét, mely minden dolgozónak a tagóvodákban, a helyi, konkrét feladatok megbeszélésével folytatódik - ismertette a legfontosabb technikai információkat az intézményvezető.
Nyáron az óvodákban is akadt tennivaló bőven. A karbantartási és felújítási munkák mellett több, a költségvetésben tervezett feladatot is most tudtak megoldani a szakemberek.
- Ezúton is köszönjük a szülők segítségét, hogy a nyári leállások alatt zökkenőmentesen tudtuk a felújítási, takarítási, karbantartási feladatainkat ellátni. A nyár alatt végig működött az ügyeleti rendszer, a szülőknek két-két ügyeletes óvodát ajánlottunk fel a zárva tatás alatt. Erre az időszakra szükség is volt, hiszen ilyenkor nagyon felfordítjuk az óvodát, teljes fertőtlenítést, a játékok lemosása mellett, meszelést, apróbb javításokat és nagytakarítást végzünk, illetve a költségvetésben tervezett és engedélyezett feladatok, mint a csatorna felújítás, ablakcsere, kazánok átvizsgálása zajlik az óvodákban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!