A Nagy Sportágválasztó, avagy sport mindenkinek minden mennyiségben


2011-08-22 18:30:40  | cikk:  | 


A Nagy Sportágválasztó, avagy sport mindenkinek minden mennyiségben főképe
Szeptember 16-17-én Pápán is lesz Nagy Sportágválasztó. Az első  2007-ben volt Budapesten, a fővárosban azóta évről-évre óriási sikerrel fut a rendezvény. Az évek során a vidéki városok is bekapcsolódtak a több ezer érdeklődőt megmozgató programba, sőt idén külön Veszprém Megyei Nagy Sportágválasztót is tartanak,  Ajka, Pápa, Tapolca és Veszprém részvételével. Pápán a Városi Sportcsarnok és környéke lesz a helyszín, „próbáltuk úgy szervezni, hogy lehetőleg egy helyen tudjuk majd fogadni a gyerekeket és a Pápán űzhető sportágak a lehető legteljesebben bemutatkozhassanak” - mondta dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere a szakmai egyeztetésen. A sportágválasztó első napján délelőtt elsősorban az óvodásokat, iskolásokat várják, a délután és a második nap teljesen a nagyközönségé. A rendezvényhez sportexpo is társul, a szakmai kiállítás a helyi és környékbeli, sportcélú tevékenységet folytató cégek, vállalkozások számára nyújt bemutatkozási lehetőséget. A Nagy Sportágválasztó pápai eseményeiről további információk a www.papaisport.hu web-oldalon.


Képek:

A Nagy Sportágválasztó célja: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva a sportágak kipróbálására. Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, edzői irányítás mellett belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a sokakat vezethetnek el a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz. A rendezvény szervezői azt szeretnék, ha a Nagy Sportágválasztón az óvodástól a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálná a hozzá leginkább illő sportágat, hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni! (további információk: www. sportagvalaszto.hu)

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!