Kosarastábor kezdődött a Tarczyban


2011-08-22 18:27:56  | cikk:  | 


Kosarastábor kezdődött a Tarczyban főképe
Egyhetes edzőtáborban készülnek a Tarczy Lajos Általános Iskola kosárlabdázói, Cserneczky Attila vezetésével napi 2 x2 órában, az iskola tornatermében dolgoznak a gyerekek. 20-an kezdték el az edzőtábort a mai napon, 13 fiú és 7 lány, további 3 fő várhatóan a hét közepén csatlakozik hozzájuk. Az erőnléti edzések mellett a labdás feladatok kerülnek előtérbe az edzőtáborban, a 2-2, 3-3 elleni játék természetesen kötelező eleme a programnak, s a kéz-és lábkoordináció fejlesztésére speciális feladatot talált ki az edző: a gyerekek szemmaszkban hajtják végre a gyakorlatot. Cserneczky Attila a munka mellett a sikerélményt is fontosnak tartja, ezért ziccer-és tempódobó-, valamint büntetődobó-bajnokságot is szervez, a győztesek érmeket kapnak. Az edzőtábor célja a csapategység erősítése is – mondta a nyitónapon az edző. A tarczys serdülő fiúcsapat a korosztályos országos bajnokságban indul majd, a lányok – mivel az 1998-1999-es korosztályban kevesen vannak s a nevezéshez szükséges létszám nincs meg – bajnokság helyett kupákon, barátságos mérkőzéseken lépnek pályára a 2011/2012-es tanévben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!