Ma sem termett sok babér utánpótlás csapatainknak


2011-08-18 17:43:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ma sem termett sok babér utánpótlás csapatainknak főképe
Újabb két hazai mérkőzéssel folytatódott az utánpótlás bajnokság. Délelőtt az U-18-as első osztályú pontvadászatban Marton Miklós fiai Kaposvár gárdájával meccseltek a Perutz stadion műfüves pályáján. A mieink 0-0-ás félidőt követően végül 3-1-es vereséget szenvedtek, a mieink találatát Venczel Zoltán szerezte. Marton Miklós ebben a bajnokságban irányítja először ezt a korosztályt, mint elmondta, idő kell, amíg összeérik a csapat.
- Mindössze egy edzőmérkőzést tudtunk játszani a nyár folyamán, még nagyon az út elején járunk, idő kell, amíg összeszokunk. Csapatomból többen is az NB III-as kerettel edzenek, ők heti két alkalommal készülnek csak velünk. Erős bajnokságba kerültünk pályára lépünk többek között az ETO, a Debrecen, a Ferencváros, az Újpest, a Puskás Akadémia ellen is. Ettől függetlenül a mai mérkőzésnek is voltak olyan periódusai, ahol nagyon jól játszottunk, sajnos két egyéni hibából kaptuk a gólokat, de kezdetnek nem volt rossz. A kiemelt bajnokságban szerepelünk, azt várom a fiúktól, hogy fejlődjenek, ezáltal minél több játékost tudjon feljebb szerepeltetni.

Az U-16-os alakulat délután szintén a Kaposvárral csapott össze, Orovecz András tanítványai 4-0-s vereséget szenvedtek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!