Elkészült az evangélikus iskola sportpályája


2011-08-17 17:48:49  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Elkészült az evangélikus iskola sportpályája főképe
Az idei nyáron a szokásosnál nagyobb volumenű felújítási munkák zajlottak a Gyurátz Ferenc Evangélikus Iskolában.
- Az épület minden tantermét kimeszeltettük, valamint négy teremben a parketta csiszolása és lakkozása is megtörtént a nyáron. A könyvtárban a szőnyegpadlót kicseréltettük laminált lapra. Néhány tanteremben pedig interaktív tábla váltotta fel a régit. Nagy öröm számunkra, hogy befejeződött- felkerültek a labdafogó hálók- a közel 30 x 20-as méretű sportpálya kialakítása az udvaron, melyet szeptember 1-től vehetnek birtokukba a diákok. A felújítás közel 4 millió forintba került az iskolának - tájékoztatta hírportálunkat Szűcs Gábor iskolaigazgató.
A leendő elsősöknek a jövő héten, azaz augusztus 24. és 26. között tanévkezdő tábort szerveznek. A tanévnyitó ünnepélyt pedig augusztus 31-én, 17 órakor tartják.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!