Mészöly és Komjáti után Prukner is távozik


2011-08-16 13:19:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mészöly és Komjáti után Prukner is távozik főképe
Lemondott posztjáról a Ferencváros labdarúgócsapatánál a vezetőedzői feladatokat szakmai igazgatóként ellátó Prukner László – adta hírül az nso.hu. Az FTC MTI-hez elküldött mai közleményéből kiderül, a szakember hétfő este négyszemközti beszélgetés keretében ajánlotta fel lemondását Kubatov Gábornak, az FTC elnökének és Orosz Pálnak, az FTC Zrt. vezérigazgatójának, s ezt a két vezető elfogadta. Az 50 éves Prukner tavaly júniusban vette át a Ferencváros irányítását, s az előző idényben bajnoki bronzérmet nyert a csapattal. A zöld-fehérek a labdarúgó NB I 2011–2012-es szezonjában öt forduló után két szerzett ponttal a 13. helyen állnak a tabellán.
Prukner László a harmadik menesztett szakember az idei szezonban, augusztus 10-én Újpestről Mészöly Géza távozott, helyét Zoran Szpisljak vette át, augusztus 15-én a Vasas-Híd vezetősége Marijan Vlakot nevezte ki Komjáti András helyére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!