Arany pályafutásának végét jelentheti a Lombardot sújtó téves ítélet


2009-11-19 18:18:07  | cikk:  | 


A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága súlyos – ugyanakkor korántsem igazságtalan - büntetéssel sújtotta Arany Tamás játékvezetőt, aminek következtében a háromszor az Év játékvezetőjének választott sípmester könnyen lehet, hogy nem vezet többé élvonalbeli mérkőzést. Arany a Lombard Pápa - Ferencváros második félidejében tévedett a zöld-fehérek javára, amikor Wolfe, Zulevssel szembeni brutális belépőjénél nem zavarta le a pályáról a fővárosi játékost és nem ítélt bűntetőt a házigazdák javára. A bíró büntetését csak tovább súlyosbította, hogy éppen a színesbőrű játékos fejelte a ferencvárosiak győztes gólját. Utólag az MLSZ három mérkőzésre tiltotta el a Fradi védőjét.

A Játékvezetői Bizottság elnöksége a december elején esedékes ülésén tárgyal majd, ahol végleg eldőlhet a játékvezető sorsa. Az előterjesztés szerint Arany nem fog bekerülni az új játékvezetői keretbe, ami gyakorlatilag a kizárását jelenti onnan.

(Forrás: index.hu)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!