Készül az évadra a Pegazus Színház


2011-08-16 12:07:07  | cikk: mo  | 


Készül az évadra a Pegazus Színház főképe
Munkás nyár áll a Pegazus Színház mögött, azonban már aktívan tervezik az ősszel induló, következő évad előadásit. Szükség is van erre, hiszen az egész megyére kiterjedő bérletes rendszerben mintegy 20 település gyermekközönsége várja feszülten a folytatást. A műsorrend elkészült – tudtuk meg Végh Zsolttól, a Pegazus Színház igazgatójától. 
Az új műsorrendben minden előadás új, az ún. „pegazusos lelkület” azonban nem változott – fogalmazott a színház vezetője. Nem maradhat ki az évad kínálta repertoárból a mai modern mese, sem a világirodalmi klasszikus, sem pedig a népmese-feldolgozás. Így ősszel látható lesz az előadások sorában a Párnacsata című vidám mese, télen debütál a Szépség és a Szörnyeteg, majd az évadot a Fehérlófia című darabbal zárja a színház. 
Az intézmény a felnőttek számára is kínál kikapcsolódást nyújtó rendezvényeket. Felújították például a hat évvel ezelőtt játszott Szomorú vasárnap című előadást, amely idén októberben kerül színpadra.
E mozgalmas évad megvalósításához azonban újabb tagfelvételt hirdet a Pegazus Színház színész-bábszínész munkakörre. Az állásra minimum érettségizett, báb-és előszínházi játékot kedvelő, 18-35 éves tehetséges fiatalok jelentkezését várják. Bővebb információ a színház honlapján érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!