A Várkertfürdő vendége volt a lengyel serdülő vízilabda válogatott


2011-08-15 18:09:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Várkertfürdő vendége volt a lengyel serdülő vízilabda válogatott főképe
Lengyel - magyar két jó barát. Jó példa volt erre a közmondásra a mai nap délelőttje, egy barátságos találkozó erejéig ugyanis a pápai medencében ugrott vízbe Lengyelország serdülő vízilabda válogatottja. A csapat egy gyerek csapatot is magával hozott, így a kicsik egy, míg a serdülők négy negyedet játszottak. Az eredmény a vendégeknek kedvezett, 17-6-os állásnál szólalt meg a mérkőzés végét jelző dudaszó.
- A serdülők eredménye 5-10 lett, tehát annak ellenére szépen helytálltunk, hogy még nem edzünk, a többség a nyári szünetét tölti – mondta Cseh László, a serdülők edzője. Sopronban edzőtáborozik a csapat, az ottani edző kért fel minket, hogy lássuk vendégül őket, ennek mi örömmel tettünk eleget. Lengyelországban nem olyan népszerű a vízilabda, mint nálunk, de láttam néhány ügyes gyereket a vízben. Jól szolgálta az alapozásra való ráhangolódásunkat a mai délelőtt, a gyerekekkel augusztus 20-án kezdjük a vízi tréningeket, két hetünk lesz, hogy erőnlétet szerezzünk, biztos vagyok benne, hogy ez sikerülni is fog.
Cseh Lászlótól megtudtuk, edzőmeccsek tovább folytatódnak a PSE-Termál csapatának, a felnőttek szerdán Lipótra utaznak, ahol a Dél-afrikai ifjúsági válogatott ellen szállnak vízbe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!