Korán búcsúzott a Magyar Kupától a Lombard II


2011-08-15 08:47:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Győr-Moson-Sopron megyei Töltéstavára látogatott Nagy Mihály alakulata, a kupasorozat második körében. A bajnokság megkezdése előtt ez volt a mieink utolsó találkozója, így a kupameccsre a bajnokság főpróbájaként tekintett Nagy Mihály. Nagy fölényben játszott a vendégcsapat, de a legnagyobb helyzeteket is elrontotta. Két előre vágott labdánál hibáztak a védők és két gólos előnyre tettek szert a hazaiak, 2-1 állt az eredményjelzőn a félidőben. Kalmár góljával sikerült döntetlenre menteni a rendes játékidőt, ám a hosszabbításban egy újabb védelmi megingás eldöntötte a mérkőzést. Az alacsonyabb osztályú csapat megérdemelten jutott tovább, mert amíg ők minden hibát kihasználtak, addig a vendégek rengeteg tiszta ziccert rontottak el.

Nagy Mihály:- Nagyon gyengén teljesítettünk, de ez nem volt túl nagy meglepetés, a pénteki edzésen tapasztaltak után.

Töltéstava – Lombard II 3-2
(2-1) Gól: Szalai Péter 2, Gulyás Tamás ill. Csepregi, Kalmár
Lombard Pápa:: Markek – Németh M., Megyesi R. (Kalmár), Karácsony, Enyingi (Kiss T., Király) – Dóczi, Grőber, Somogyi – Csepregi, Nemes, Megyesi P.  

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!