A diósgyőri katlanba utazik a Lombard Pápa


2011-08-12 12:27:41  | cikk: Haraszti Gábpr  | 


A diósgyőri katlanba utazik a Lombard Pápa főképe
Együtt vagyunk, győzni fogunk” – olvasható a Lombard Pápa holnapi ellenfelének honlapján. Tény, hogy nincs híján önbizalomnak a piros-fehér gárda, amihez a többezres szurkolótábor keltette pokoli hangulat is hozzájárul. Az OTP Bank Liga ötödik fordulójában a pápai együttes Miskolcra látogat, ahol Véber György együttesének maximális koncentrációval kell kifutnia a zöld gyepre. Természetesen nem kell félteni a mienket sem – akik a nagy távolság miatt már ma délután útra kelnek – a fiúk optimistán várják a kezdő sípszót, felkészülten utaznak Miskolcra.
- A szokásos, heti felépített rendszerben zajlottak az edzések, néhány apróbb sérülés zavarja a felkészülésünket, így szinte biztos, hogy Dlusztus András nem lép pályára szombaton, Totadze is kisebb sérüléssel bajlódik, Sander Puri pedig az észt válogatottal Törökországban tartózkodott, ma csatlakozik hozzánk – nyilatkozta a pápai mester. Nem foglalkozunk a ránk váró hangulattal, bár minden bajnokin 5-8 ezer ember lenne a lelátókon. Számítunk arra, hogy a közönség belehajtja a hazai csapatot egy nagyon jó játékba, de ha nincs náluk a labda, az nem lesz olyan egyszerű. A spanyol légiósok taktikai feladataira készülünk, de ezen kívül a saját játékunkat kell játszanunk, szeretnénk uralni a játékot, amire képesek is vagyunk.

A találkozó szombaton 19 órakor Veizer Roland sípszavára kezdődik.

A hétvége további párosításai:
Augusztus 13.
17:30 Győri ETO – Vasas
19:00 Haladás – ZTE
19:00 Pécs – Kecskemét
19:00 Paks – Siófok
20:00 Honvéd – FTC

Augusztus 14.

16:00 DVSC – Videoton
18:00 Kaposvár - Újpest

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!