Ülésezett a PNKÖ


2011-08-12 11:43:50  | cikk: mo  | 


Ülésezett a PNKÖ főképe
A Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat szintén módosította a 2011. évi költségvetéséről szóló, 4/2011-es PNKÖ határozatot. Pillerné Fódi Ilona elnök tájékoztatása szerint a kisebbségi önkormányzat 256.295 forint feladatalapú támogatásban részesült. A PNKÖ három pályázatot nyújtott be a Wekerle Sándor Alapkezelőhöz. Mindhárom pályázat sikeres volt, így a három rendezvényre összesen 236.900 forintot nyert el a PNKÖ. Az ülésen elhangzott, az adventi hangversenyt 53.900, a nemzetiségi napot 133.000 rendezheti meg a kisebbségi önkormányzat. A májusban megszervezett szépkiejtési versenyen pedig 50.000 forintból gazdálkodhattak. Pillerné Fódi Ilona elmondta, a nemzetiségi napra kevesebb összeget kaptak, mint amire pályáztak, ennek ellenére természetesen megtartják a rendezvényt. A nemzetiségi napot október 22-én, szombaton a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában tartják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!