Nem nyert a PÖKÖ pályázata


2011-08-12 11:29:14  | cikk: mo  | 


Nem nyert a PÖKÖ pályázata főképe
Ülésezett ma délelőtt a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat. A képviselők a PÖKÖ 2011. évi költségvetéséről szóló 3/2011-es határozatot módosították. Keller Ludmilla elnök beszámolójából kiderült, a PÖKÖ összesen 85.431 forint feladatalapú támogatásban részesült, így a 209.539 forintos állami támogatással együtt, 294.970 forint érkezett a kisebbségi önkormányzathoz. A PÖKÖ jelenleg 449.700 forintból gazdálkodhat. Az ülésen elhangzott, a kisebbségi önkormányzat pályázatot nyújtott be a Wekerle Sándor Alapkezelőhöz az Örmény Köztársaság kikiáltásának évfordulója kapcsán szervezendő megemlékezés megrendezésére. A testületi ülésen kiderült, a pályázat nem nyert, egyes információk alapján feltehető, hogy el sem bírálták. A pályázat benyújtását követően a dokumentumokban adminisztrációs hiba történt, az örmény kisebbségi rendezvény a német kisebbségi önkormányzat neve alatt jelent meg – tudtuk meg az ülésen. A PÖKÖ fellebbezett, levelükre egyelőre nem érkezett válasz. 
A képviselők megtárgyalták az Örmény Köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából szervezendő megemlékezés programját. Mivel támogatást nem nyertek, ezért várhatóan a rendezvényt gasztronómiai bemutató nélkül szervezik meg. A szeptember 10-én 15 órakor kezdődő megemlékezésen Rádi Róbert kabinetvezető mond beszédet, majd Yengibarjan Dávid tangóharmonika művész előadását láthatják az érdeklődők. A rendezvény helyszínéül a Gólyafészek vendéglőt választották.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!